Glasögon

Läs mer

Vi är kända för att vi utför grundliga synundersökningar och tryckmätningar och kontrollerar samsyn och tillpassa de bästa linser till våra kunder alla undersökningar utförs av legitimerade optiker. Vi har snabba leveranser.

Vi tillverkar alla glasögon i vår egen verkstad och det betyder snabbare service och möjligheten att skräddarsy glasen efter varje persons behov. Varje år åker vi på någon av de stora glasögonmässorna i Paris, Milano eller New York. Vi går i timmar och plockar ut de allra bästa godbitarna ur varje kollektion. Allt från de stora modehusen till de lite mindre nischade märkena.

Progressiva glasögon Våra moderna progressiva glas som tillverkas med modern slipteknik i vår egen verkstad ger dig en väldigt hög syn komfort och behaglig seende på alla avstånd. Med progressiva glasögon ser du skarpt på både nära och långt avstånd, eftersom glaset har olika styrkezoner inbyggt i ett och samma glas. Glasen tillverkas med modern slipteknik som ger dig lätta och tåliga material av hög kvalitet med väldigt bra repskydd- och antireflexbehandlingar. Gör som flera tusentals kunder och välj dina glasögon hos Synexperten!

Glasögon

Utvalda modeller

50% rabatt

Solglasögon

Utvalda modeller

55% rabatt

Solglasögon för män

Urval från den senaste kollektionen.

Glasögon för barn

Urval från den senaste kollektionen för barn

Damkollektionen

Ett stort sortiment av bågar med tonade, klara, oslipade och slipade glas.

Omdömen från Google

Vår blogg

Från bloggen

Aktuella erbjudanden

Just nu erbjuder vi kvalitet solglasögon på köpet. Det innebär...