Var är det billigast att köpa glasögon?

Optiker i Södertälje
optiker i Södertälje egen verkstad

Synexperten erbjuder dig glasögon slipade av optiker i Sverige till lägsta pris! Hos oss får du glasögon av bästa kvalitet så att du har råd att byta glasögon oftare. Vi är måna om din ögon hälsa därför slipar vi själva dina glasögon för att försäkra dig och oss själva att glasögonen håller absolut bästa kvalitet att detta för att vi bryr oss om din och din ögonhälsa.

Vi har i alla våra optiker kliniker fullt utrustad för att kunna slipa glas och reparera glasögon. Våra verkstadsexperter slipar in dina glas i bågen med precision och full kontroll över slutresultatet. Detta medför även kortare leveranstider.

Idag har de flesta optikbutiker frångått traditionen med egen verkstad och anlitar istället externa verkstäder, både när och fjärran, för slipning av glas och reparationer. För oss är det viktigt med hållbarhet och få så korta leveranssträckor som möjligt. Därför är vi stolta över att kunde erbjuda slipning av glas och reparationer på plats i våra butiker!

Om olyckan varit framme och dina glasögon gått sönder så finns vi här för att hjälpa dig!

Vi har reservdelar till de märken vi säljer, vissa finns på lager och andra är beställningsvaror. De flesta leverantörer garanterar dock endast att originalreservdelar finns att tillgå i upp till två år efter inköp, så kontakta oss snarast om dina glasögon gått sönder. Vi har även möjlighet att slipa om dina glas till en annan båge ofta redan samma dag om bågen inte går att reparera.

Vårt mål är att göra våra kunder 100% nöjda med sina nya glasögon, med ett så perfekt slutresultat som möjligt!

 

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *