Boka synundersökning hos Synexperten din legitimerad optiker i Södertälje !

Våra optiker utför en grundlig synundersökning och erbjuder dig de mest lämpliga glasögon. Vi utgår utifrån din behov och erbjuder dig det bästa alternativ för att täcka din syn behov. Hos Synexperten får alltid personlig service och gedigen erfarenhet! Värmt välkommen!

Vi är otroligt stolta över våra optiker i Södertälje. Vi vet att deras kompetens och servicekänsla kombinerat med bra varumärken samt modern utrustning verkligen gör skillnad, det är just detta som gör att våra kunder är så otroligt nöjda med våra glasögon. Våra optiker tar väl hand om dina ögon, därför har vi avtal med flera ögonläkare för att få en snabbare tid för våra kunder. Vid behov kommer remitterar dig till en specialist ögonläkare. För din skull så har vi skaffat de avtal med de bästa ögonläkarna i Stockholm. Vi har avtal med bland annat Ocavis ögonklinik, Medsyn och vi akuta ögonsjukdomar remitterar vi direkt till S:t Eriks Ögonsjukhus . Värmt välkomna till oss Nöjd kund garanti gäller alltid hos oss!

Synexperten optik i Södertälje är untrusted med de senaste maskinerna från Essilor och Topcon, allt det för att erbjuda Er senaste optisk innovation, Som ett resultat av får du glas i topp kvalitet som förbättrar klarheten i dina glas med de bästa ytbehandlingar. Det ger dig skarpaste seendet och skyddar glaset mot daglig användning, vatten, damm, smuts, repor, skadligt UV-ljus och blåviolett ljus. Vi kombinerar dina korrigerande glas med en ytbehandling med skyddande teknologier.

optiker södertälje
Synexperten optiker i Södertälje centrum

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *